Diensten

SKF seals vervaardiging

Draaibank en freesbank werkzaamheden

Bij werkzaamheden m.b.t. draaiwerken en freeswerken bestaat er bij Prico’s machineshop de mogelijkheid om werkstukken gemaakt van zoals messing, roestvrij staal en koper, tot meer complexe materialen te laten bewerken.

Draai – en frees processen die geïmplementeerd kunnen worden zijn na bewerken, boren, vlakken, groefsteken, draadsnijden, kartelen, afsteekbewerkingen, groeffrezen en diverse profielfrezen.

Bovendien staat er een team van goed opgeleide metaalbewerkers klaar om uw werkstuk naar elk dimensie en ontwerp uit te voeren en ook u als onze trouwe klant over de juiste informatie en begeleiding te beschikken.

Cylinder reviseren

Het repareren en herstellen van hydraulische cilinders behoort ook tot één van onze technische services. Onze specialisten zijn vertrouwd met alle merken en types cilinders. Zij helpen u graag met een eerlijk advies, zowel technisch als economisch.

Heavy duty crane cylinder die door ons is gereviseerd is geschikt voor on- en offshore waar constructies vaak blootgesteld worden aan agressieve, zoute en corrosieve omgevingen.
1. Dimensies van de crane cylinder (cylinder/rod bore & lengte) 370mm x 6350mm.
2. Gewicht van de cylinder is ongeveer 4500 kg

Hydraulisch slangen vernieuwen of repareren

In – uitpersen van bearings

Naast de andere werkzaamheden te Prico’s machineshop, is het laten in – en uitpersen van bearings en bushings op andere onderdelen ook mogelijk.

Uitlaatsystemen lassen

Voor reparaties aan uw uitlaat systeem kunt u ook terecht bij Prico’s machineshop. Werkzaamheden zoals opheffen van lekkages m.b.v. autogeen lassen, flexible pijp vervangen, manifold reparatie, knalpot en katalysator vervangen.

Uitlaatpijpen vanaf 2” tot en met 5” verkrijgbaar.

Laswerkzaamheden

Bovendien staat er een team van goed opgeleide metaalbewerkers klaar om uw werkstuk naar elk dimensie en ontwerp uit te voeren en u als onze trouwe klant over de juiste informatie en begeleiding te beschikken.

Buiten werkzaamheden